top of page
Russische mini Pomeriaan


Hallo ik ben Ace

Een lieve, schattige, iets wat onhandige, vrolijke jongen. Ace is een lieverdje. Hij is echt om op te eten. Ace is een tikkeltje klunzig soms wat hem super grappig maakt. Zo snapt hij nog niet zo goed wat de weerspiegeling in een raam is en hoe een deur nu precies opengaat.
Verder is hij heel makkelijk en doet hij alles super goed. Hij vindt het prima om eventjes alleen te zijn en kan makkelijk zijn rust pakken. Ace is erg ‘vibe gevoelig’ als ik dus rustig ben, is hij rustig maar ben ik druk dan wordt hij ook druk. Het is dus een gevoelig pommetje. Hij is echt een gezellig mannetje om om je heen te hebben. Ace geniet van knuffelen en houdt erg van geborgenheid. Verder is hij gewoon super super lief. Zoals je ziet is Ace een prachthondje om te zien. Hij is qua karakter net zo schattig als hoe hij eruit ziet. Ace is klein, orange van kleur en heeft een klein berengezichtje. Kortom, het perfecte Pommetje als je het aan mij vraagt. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page