top of page
Russische mini Pomeriaan


Hallo ik ben Amy

Als ik Amy met een woord zou moeten omschrijven zou dat gewoon mega LIEF zijn. Je ziet eruit om op te eten en dat ben je ook. Je bent zacht, gezellig, zacht en gewoon mega schattig. Je bent eigenlijk een pupje die alles perfect doet hihi. Of nouja voor zover dat kan in je puppypuberteit natuurlijk. Ik ben ook benieuwd of die ‘ uit test fase’  bij jou nog gaat komen. Van jou zou ik er wel 100 kunnen hebben. Ik geniet elke dag weer van jouw aanwezigheid. Je hebt een hoge knuffelfactor en laat ook eigenlijk alles wel prima toe. Je bent gewoon heel makkelijk haha. Je gaat met iedereen samen. Je steelt de show overal waar je gezien wordt. Ook op de Trimtafel deed je het fantastisch. Je bent een klein prinsesje dus je laat het mooi maken natuurlijk prima toe. Je bent geen aandacht vragertje maar verdiend de aandacht natuurlijk wel. Knuffelen vind je heerlijk en van alle aandacht geniet je intens. Eigenlijk ben je gewoon een heel relaxt hondje. Amy is aanwezig bij PomLief in Nederland. Kijk hieronder maar eens door haar foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken. Je kunt altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page