Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan


Hallo ik ben Balou

Balou is momenteel bij PomLief in Nederland. Om mee te beginnen is deze man ongelofelijk knap. Geloof me als hij een meisje was geweest had ik hem zelf gehouden hihi. Hij is niet alleen mooi qua uiterlijk maar ook qua innerlijk. Ik zou echt aanraden om met hem naar een show te gaan! Verder is Balou redelijk rustig en niet snel onder de indruk van iets. Hij vind eigenlijk alles wel prima en is dan ook heel makkelijk. Balou is rustig kalm en pienter. Hij bekijkt dingen op een afstandje en kan goed zijn eigen plan trekken. Hoewel hij het wel erg gezellig vindt in de roedel en met mensen om hem heen. Als je Balou kwijt bent ligt hij waarschijnlijk onder een stoel of tafel. Dan wil hij even een rust momentje na een speelbui en dat is ook helemaal prima! Balou is als het ware een ' middenmootje'  niet dominant, niet erg onderdanig, en dat is ook helemaal goed. Deze knappe lieve man is geweldig. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page