top of page
Russische mini Pomeriaan


Hallo ik ben Bolt

Dit mannetje is vooral heel lief, vrolijk, slim, relaxt en lekker rustig. Ik merk dat je elke dag meer uit je schulp komt. Je trekt veel op met je broer hier. Qua uiterlijk lijken jullie heel veel op elkaar maar qua innerlijk verschillen jullie veel van elkaar. Jij bent iets meer een volger. Jij bent ook de rustige van de 2. Hoewel ik wel merk dat je hier elke dag steeds wat meer je grenzen opzoekt. Je bent een grote kroelkont en je ligt dan ook graag in de avond bij mij op de bank. Qua dominantie ben je zeker geen haantje de voorste maar je laat ook weer niet helemaal over je heen lopen. Jij bent ook de slimste van de 2. Je schat de situaties goed in en handelt dan ook heel pienter. Je denkt na voordat je actie onderneemt. Verder ben je een gevoelig hondje die veel emoties van andere aanvoelt. En je bent natuurlijk prachtig!! Kijk nou eens naar je mooie tekeningen in je gezichtje. Ik ben helemaal verliefd op jou (en je broertje)

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page