top of page
Russische mini Pomeriaan


Hallo ik ben Bowie

Bowie is een heel lief en makkelijk hondje. Hij ligt goed in de roedel. Hij is niet onderdanig maar ook niet dominant. Bij zijn broertje Roef moet hij soms het onderspit delven maar bij de andere hondjes kan hij goed van zich afbijten! Bowie kijkt eerst (kort) 'de kat uit de boom'. Hij checkt of alles veilig is voor hem zijn vriendjes en baasje voordat hij actie onderneemt. Het is een slimme jongen die eerst even alles observeert. En dat is prima! Als je 'goedgekeurd' bent door Bowie, dan zit je voor altijd in zijn hartje! Gelukkig was dit het geval bij zijn nieuwe baasjes. Zij hebben hem in hun hart gesloten, en andersom! Bowie is verder een makkelijk hondje. Hij vindt het gezellig om mee te gaan en ook auto rijden vindt hij prima. Hij is dan ook niet snel onder de  indruk. Bowie houdt van geborgenheid en vindt knuffelen dan ook heerlijk. Natuurlijk is het ook een heerlijk pluizig klein ding om te zien! Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page