Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan


Hallo ik ben Frenky

Frenky is momenteel aangekomen bij PomLief in Nederland. Hij heeft een super lief karaktertje. Hij is een blij ei en een heel tevreden hondje. Hij kan makkelijk zijn eigen dingetje doen maar is ook heel aanhankelijk. Hij komt niet 'zeuren' om bij je te liggen, maar als je hem oppakt is hij het gelukkigste hondje ooit en slaapt hij heerlijk in je armen. Kortom Frenky is er lief, vrolijk, dankbaar en tevreden. Hij past zich makkelijk aan. Hij is geen dominant hondje maar ook niet onderdanig. Hij tast situaties af (grote honden, kinderen etc.), en gaat hier heel relaxt mee om. Hij is een klein prachtig creme sable reutje. Hij heeft mooie dikke pootjes, een vol vachtje, mooie ronde heldere oogjes en ook nog eens een super fijn en lief karaktertje! Foto's van hem komen snel online! Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken. Je kunt altijd een afspraak maken met Sanne en Frenky:
Sanne@pomLief.nl

:

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page