top of page
Russische mini Pomeriaan


Hallo ik ben Kenai

Hallo lieve mensen mijn naam is Kenai en ben aangekomen bij PomLief in Nederland ik ben echt een stoer mannetje. Sanne zegt dat mijn naam mij prachtig staat. Ik ben een echt beertje. Beertje Kenai. Ik ben erg speels maar ook knuffelig. Ik zie er stoer uit maar ben stiekem een grote knuffelkont. Ik lig het liefste bij je op schoot terwijl ik heerlijk gekieteld wordt. Ik kan het goed vinden met de andere hondjes en ben heel sociaal. Ik houd wel van een uitdading en van een spelletje. Ook heb ik een sterk karaktertje en kan ik goed aangeven wat ik wel en niet fijn vind. Mijn baasjes moeten dus wel tegen een stootje kunnen want ik ben niet de makkelijkste.  Ik heb een mooie stevige bouw dus ik ben een echte stoere man. Sanne is helemaal weg van mijn grote oogjes, kleine oortjes en dikke pootjes.  Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

Pomeranian zoeken

Kelly de Kracht

Ik heb in de maand mei een super schattige Pomerianian pup gekocht bij PomLief. Sanne is echt een goede en zeer betrouwbare en lieve leverancier van dit ras en verstand van zaken. Voor mij is PomLief.nl een echte aanrader als je met de gedachten loopt een echte ras Pomerianian puppy te kopen.

Pomeranian pups zoeken

Maaike Laros

Hoi Sanne, super bedankt voor al je lieve zorgzame aandacht voor mijn nieuwe Pomeriaan pup "Schwiebel" wat ben ik blij dat ik voor je bedrijfje PomLief gekozen heb, alles was in de puntjes geregeld jij hebt er echt veel verstand van. Ik ben super verliefd op ons "Schwiebeltje"  Veel Liefs van mij

Pomeranian Fokker

Rob van Hoof

Ik zocht vooral naar een betrouwbare leverancier van echte Pomeriaan ras met stamboom. Ik wilde mijn vriendin verassen met een echte Poemriaan puppie, iets waar ze al zolang van heeft gedroomd. Sanne heeft haar droom helemaal waar gemaakt. Sanne is een Topper. Thanxx! (en ja ik moest dit van m'n vriendin schrijven)

bottom of page