top of page
Pomeriaan


Hallo ik ben Kingston

Ik ben geboren op 3 januari 2021 en ben net aangekomen bij Sanne van Pomlief in Nederland. Ik ben het broertje van Benz en het broertje van Jack.. Mijn kleur is erg bijzonder, ik zit een beetje tussen orange en creme in. Natuurlijk met een lekker pluizende en zachte vacht, zodat we lekker kunnen kroelen, want daar houd ik wel van!

 Verder houd ik ook van spelen, met andere hondjes maar ook met mensen/kinderen, ik ben een 'allemansvriend' zeggen ze hier. Verder ben ik vrolijk en soms een beetje klunzig. Ik heb bijvoorbeeld nog niet door dat ik in ramen en spiegels een hondje zie die heel erg op mij lijkt, maar ik snap er niets van, dus ik grom er maar tegen, maar dan gromt dat andere hondje dus ook steeds terug.. erg bijzonder... Ik heb het hier erg naar mijn zin, Ik ben al erg verwend, ik ben al bij de kapper en de dierenarts geweest . Ik ben kern gezond.  Ik vind het heerlijk om opgepakt te worden en lekker bij je te liggen.

 

Sanne heeft mij gekocht omdat ik mooie kindjes kan maken en naar shows kan.

Ook vanwege mijn vacht die echt heel erg flink en pluizig gaat worden, als een echte leeuw. Volgens mij lijk ik daar nu ook al wel een beetje op hoor, maar dan een lieve leeuw, wat denk jij? Kijk hieronder maar eens door mijn foto's. Zou je mij ook eens willen komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomlief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwetsuur vanwege een hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

bottom of page