Pomeriaan pups

Hallo Ik ben Lio

Ik ben geboren op 3 januari 2021 en ben net aangekomen bij Sanne van Pomlief in Nederland. Ik ben het broertje van Benz en van Kingston. Maar ik ben echt de leukste, of in ieder geval de vrolijkste, al zeg ik het zelf. Sanne kan mij niet met rust laten omdat ik een hele hoge kroel factor heb, vanwege mijn dikke vacht denk ik?.

 

Daarnaast heb ik ook mini oortjes, die verdwijnen in mijn vacht en een mooie bouw, zoals sterke jongens dat hebben. Ik ben namelijk ook niet snel bang, ik ben wel in voor een uitdaging. Een ding weet ik wel, met mij is het nooit saai. Ik ben altijd in voor een spelletje of een wandeling. Maar als mijn baasje daar even geen zin in heeft, vind ik dat ook prima. Dan plof ik gewoon langs je neer. Ook ben ik al erg verwend, ik ben al bij de kapper en de dierenarts geweest . Ik ben kern gezond. 


Sanne omschrijft mij als een energieke, speelse, vrolijke, sociale en soms een beetje ondeugende jongen, ze zegt dat je dat ook kan zien in mijn oogjes, wat denk jij ? Kijk hieronder maar eens door mijn foto's. Zou je mij ook eens willen komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomlief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwetsuur vanwege een hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen