top of page
Russische mini Pomeriaan


Hallo ik ben Lola

Lola je bent gewoon simpelweg een schatje. Lola had in het begin net iets meer tijd nodig om te wennen. Waar de andere pupjes vaak snel actie ondernemen wil jij eerst even goed inschatten hoe de situatie nu in elkaar steekt. Je bent een slim hondje. Je gaat heel goed samen met andere hondjes. Je bent iets kritischer naar mensen. Laat ik zeggen dat je zo je voorkeuren hebt, niks mis mee, dat heb ik zelf ook ..hihi. Maar als je in Lola’s hartje zit, dan zit je er voor altijd in. Je bent een super fijn pupje om om me heen te hebben. Je bent lief, speels, gezellig, vrolijk, slim, eigenlijk heb je alles in je. Ik verwacht dat je wel een aanhankelijk hondje gaat worden, op een fijne manier. Je vindt het heerlijk om bij me te zitten. Je bent ook een stoer meisje. Als jij iets in je hoofd hebt dan ga je er compleet voor. Dat is elke keer weer super grappig om te zien. Je hebt echt een eigen willetje. Ik zou jou niet bepaald omschrijven als een echt meisje meisje want je hebt echt wel een hele stoere kant in je. Het is super fijn om te zien dat je zo je eigen persoontje bent. Lola is momenteel aanwezig bij PomLief in Nederland. Kijk hieronder maar eens door haar foto's.​ Je zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page