Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan


Hallo ik ben Lou

Hoewel deze knuffel in het begin eventjes moest wennen, duurde deze ‘ verlegenheid’  niet lang. Lou past zich namelijk snel aan. Ik merkte al meteen op dat Lou een populair pupje is in de roedel. Deze meneer is namelijk overal voor in. Wil iemand even tegen hem aan liggen, prima. Wil iemand liever met hem spelen, ook prima. Wil ik eventjes met hem kroelen, ook zeker prima. Lou past zich snel aan en is makkelijk in de omgang. Hierdoor is hij bij alle andere pups ook zeer geliefd. Hoewel je veel slimme momentjes hebt, kan je ook met momenten je lompe zelf zijn. Zo kan je uit enthousiasme vaak reageren zonder na te denken, wat veel  grappige en schattige momenten oplevert. Buiten dat is Lou een heerlijke knuffelkont die erg kan genieten van aandacht, in welke vorm dan ook. Lou heeft (zoals je kan zien) prachtige uiterlijke kenmerken en is dan ook een echt beertje. Een gezellig, lief, vrolijk knuffelbeertje. Qua uiterlijk is hij dan ook een echte stoere man en is hij stevig gebouwd (niet groot, maar stevig). Qua innerlijk is deze man iets softer maar dat maakt hem helemaal zichzelf. Lou is momenteel bij PomLief aanwezig . Hij is Orange Sable van kleur. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page