top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Ace

17-03-2023 is Ace geboren is Cream / Light Orange van kleur. Dit mannetje is aanwezig bij PomLief.


Wat ben jij toch een heerlijk ding. Een cadeautje om om me heen te hebben. Hoewel je broertje (Viktor) even de tijd nodig had om hier te wennen, had jij dat niet. Al meteen vanaf het begin was je super vrolijk, lief en nieuwsgierig. Ace is eigenlijk gewoon een heel makkelijk en sociaal mannetje. Je laat hier eigenlijk 2 kanten zien. Soms je ben je super stoer en ben je nergens bang voor, niet voor andere (grotere) honden, niet voor de dierenarts of trimster maar van de andere kant ben je ook een grote softie hihi. Je houdt namelijk erg van knuffelen en geborgenheid. Ace is zeker geen haantje de voorste, hij doet gewoon lekker zijn ding en laat alles op zich afkomen. Ook ben je hier heel lief voor andere hondjes, je bent heel toegankelijk naar alles en iedereen.  Verder ben je ook lekker zelfstandig en heel stabiel in je energie. Dus geen stuiterballetje maar ook niet de aller rustigste. Gewoon lekker stabiel. Kortom Ace is een perfect ‘Eerste hondje’ hoe ik dat altijd noem. Jouw nieuwe baasjes mogen in hun handjes knijpen met jou!


Een afspraak maken met Ace en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page