top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Aiden

12-10-2023 is Aiden geboren. Dit kleine ventje is Orange Sable van kleur. Aiden is aanwezig bij PomLief.


Lieve rustige mooie Aiden. Wat ben jij toch een lieverd. Aiden ziet er super stoer uit, maar dat is hij eigenlijk niet. Meneer is zeker geen haantje de voorste, maar juist super lief en zacht. Hij is wel een populair hondje in de roedel, veel pups zoeken hem op en vinden het gezellig om met Aiden te spelen of bij hem te liggen. Ik zelf denk dat dit komt omdat hij een bepaalde rust bij zich heeft. Aiden vindt dit ook leuk maar kan daarentegen ook zijn eigen plan trekken. Hij is een zelfstandig hondje en geen volger. Hij kan prima zijn rust pakken als hij dit nodig heeft. En geniet als hij wordt geknuffelt. Maar ook kan hij lekker meespelen als hij daar zin in heeft. Een man die weet wat hij wil dus. Lieve Aiden heeft een heel gezellig, zacht en lief karaktertje. Hij is super sociaal naar de andere hondjes en heeft dan ook snel zijn draai gevonden. Aiden kan in het begin wel een beetje moeite hebben met nieuwe spannende situaties, maar hij is wel weer snel gerustgesteld. Hij houdt gewoon niet zo van hectiek of veel spanning. Zoals ik al zei Aiden is geen dominant mannetje, juist een gevoelig en lief kereltje. Maar vergis je niet Aiden is ook super speels en gezellig. Hij heeft dus echt 2 kanten. Ik ben ook erg benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen in het nieuwe huisje zonder drukke roedel om zich heen. Ik denk dat hij dan pas echt los gaat komen. Voor Aiden ben ik opzoek naar een huisje wat dus niet te druk is (geen jonge drukke kids of andere hoogenergieke huisdieren). En baasjes die hem veel liefde, aandacht maar ook rust en gezelligheid kunnen bieden. Qua uiterlijk is Aiden een prachtige orange sable kleur en is hij klein en compact. Een echt beertje dus.


Een afspraak maken met Aiden en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page