top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Andy

13-10-2022 is Andy geboren.  Dit ventje is Light Orange van kleur en is aanwezig bij PomLief. 


Andy zou ik omschrijven als een pom naar m’n hart. Zoals jullie zien is hij qua uiterlijk prachtig maar ook zijn innerlijk pakt iedereen in. Deze lieve man heeft namelijk een heel zacht en fijn karakter. Je bent een heel makkelijk hondje die al snel alles prima vindt. Je bent vooral een grote kroelkont. Je bent een hondje die echt contact met mij probeert te maken. Je bent een echt mensen hondje. Al hoewel je soms wel wat verlegen kan zijn. Je moet in het begin dan ook een beetje los komen, maar dat is helemaal niet erg, het siert je juist wel. Je bent altijd vriendelijk en lief. Ook ben je een slim en verstandig mannetje. Je vindt dingen leren heel leuk en bent dan ook goed bij de les. Ook ben je rustig je erg genieten van aandacht. Je bent een hondje die zich snel aanpast en dingen toelaat. Zodra je merkt dat mensen of situaties oke en te vertrouwen zijn, laat je het allemaal prima toe. Je bent een heerlijk hondje om om me heen te hebben, ik geniet heel erg van jou. Zoals jullie kunnen zien is Andy ( net als zijn broertje) een echte man, dit zie je aan zijn mooie stevige bouw.


Een afspraak maken met Andy dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page