top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Babette

22-04-2023 is Babette geboren is Orange Sable van kleur. Dit meisje is vanaf eind augustus aanwezig bij PomLief.


Dit kleine, mooie, lieve frutje is echt een schatje. Hoewel jij en je zusje veel overeenkomsten hebben, ben jij de wat zachtere van de 2.  Je neemt hier ook ‘de kleine zus rol’ op je. Je bent namelijk heel lief en soms wat onderdanig. Ook ben jij de makkelijke van de 2. Babette laat namelijk bijna alles wel over zich heen komen en vind dan ook alles wel snel prima. Wel houd deze meid wel erg van aandacht. En omdat je natuurlijk zo schattig bent, moet ik soms opletten dat ik die niet te veel geef. Want als ik dan weer weg ga, kan je een beetje gaan zeuren, wat dan ook wel weer een schattig is. Hierom zou ik jou wel omschrijven als een ‘meisje meisje’, een echt prinsesje. Maar wel een met een heel lief en goed hartje. Je hebt een zachte, fijne persoonlijkheid die erg van geborgenheid houdt. Verder zijn jij en je zusje heel lief, grappig, vrolijk en vriendelijk in omgang. Qua uiterlijk lijken jij en je zusje erg veel op elkaar. Jullie hebben beide prachtige mix orange sable kleuren in jullie vachten. Zijn klein van formaat en prachtig compact. Ik geniet hier elke dag weer van dit duo.


Een afspraak maken met Babette en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page