top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Balou

Lieve Balou. Toen jij hier aankwam was ik al meteen he-le-maal verliefd op jou. En jij, jij was vooral verliefd op James onze labrador. Ik had eerlijk gezegd inschat dat je het allemaal een beetje spannend zou vinden, omdat je zo’n klein bolletje wol bent. Maar nee hoor je was vooral heel vrolijk, lief en ging vast met iedereen kennis maken. Je bent een schatje van binnen en buiten. Balou is een hondje met een hele fijne energie. Je bent een pommetje die zichzelf prima kan vermaken en niet veel aandacht vraagt. Hoewel je wel intens kan genieten van deze aandacht, en dit ook zeker verdient! Je bent een heerlijke knuffelkont en houd van geborgenheid. Ik zie dat je nu steeds meer begint te spelen met de rest. Hoewel ik jou in het begin niet bepaald zou omschrijven als een ‘stoere man’ komt het ondeugende nu iets meer los, maar wel maar ietjes ..haha! Je hebt een heel klein hartje en bent gewoon super super lief, schattig, zacht, gezellig en tevreden.


Balou is momenteel aanwezig bij PomLief in Nederland. Hij is Cream van kleur. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's. Je zou hem echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page