top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Bambi

18-09-2022 is Bambi geboren is Black&Tan van kleur. Dit prachtige meisje is momenteel beschikbaar bij PomLief.


Lieve Bambi. Jou naam vind ik, al zeg ik het zelf, goed bij jou passen. Je bent namelijk gewoon heel lief en een klein mini schatje. Ik merk dat je veel vertrouwen hebt in de mens, wat je heel erg siert. Elke keer als ik je wil knuffelen ga je al snel op je ruggetje liggen en vind je het eerlijk als ik over je buikje aai. Je kan dan ook echt genieten van knuffelen en kusjes. Je bent een heel vrolijk en tevreden hondje. Ik Je kan het vinden met alle hondjes om je heen. Wel ben je een van de kleinste en probeert de rest soms wat indruk op jou te maken. Jij en je zusje staan samen sterk dus kunnen echt wel van jullie afbijten als dat nodig is. Zo vindt jij spelen leuk, maar stoeien minder. Hoewel jij iets zachter bent dan je zus Jilly. Ook vind je soms nieuwe plekken net iets spannend. Toch pas je jezelf ook weer snel aan. Zolang ik erbij ben vind je het allemaal snel prima maar je bent geen solo avonturier. Ik zou jou wel omschrijven als een echt meisje meisje. Je bent een lief dametje. Qua uiterlijk ben je natuurlijk prachtig. Je bent klein en compact van formaat. Je kleur is black and tan maar jouw tan is vrij licht. Wat een heel bijzonder effect geeft. Je hebt veel lichte plekjes in je vacht, wat jou heel schattig maakt. Ook is je vachtje vol maar zacht, net als jouw karakter. Ik ben verliefd op jou Bambi.


Een afspraak maken met Bambi dat kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page