top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Barbie

15-05-2023 is Barbie geboren. Dit meisje is Light Orange Sable van kleur. Barbie is aanwezig bij PomLief.


Mijn kleine prinsesje. Dat is hoe ik jou in een woord zou omschriijven. Dit mooie lieve popje is echt een meisje meisje. Daar bedoel ik mee dat ze super lief, knuffelig en aanhankelijk is. Barbie is gek op aandacht en dol en loyaal aan haar baasje. Je bent eigenlijk altijd vrolijk en je hebt je plekje in de roedel ook goed gevonden. Maar wat Barbie het liefste doet is in je armen liggen. Deze dame heeft ook wel een karaktertje hoor, ze is niet alleen maar een popje. Mevrouw weet ook heel goed wat ze wil. Een echte diva is het soms. Ik probeer Barbie hier dan ook niet altijd haar zin te geven, al is dat soms wel moeilijk omdat ze dus zo lief en schattig is.. Verder is Barbie gemiddeld in haar energie. Ze vindt het heerlijk om bij haar baasje te zijn, is lief en vriendelijk naar andere dieren en mensen maar houdt gewoon het meeste van haar baasje(s). Een lief klein prinsesje dus, geen stuiterballetje of haantje de voorste maar wel met haar eigen, grappige, vrolijke en soms wat eigenwijze karaktertje. Qua uiterlijk vind ik zelf de naam Barbie erg goed bij haar passen, ze is namelijk een echt meisje en ook een echt popje. Barbie is klein van formaat en is light orange sable ( lijkt een beetje op cream sable ) van kleur.


Een afspraak maken met Barbie en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page