top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Belle

06-06-2023 is Belle geboren. Dit meisje is Orange Sable van kleur. Belle is aanwezig bij PomLief.


Een klein lief schattig meisje qua uiterlijk maar een stoer hilarisch en vrolijk jongetje qua innerlijk. Belle is een hondje die mij elke dag weer een glimlach bezorgd. Wat kan ik om haar lachen. Mevrouw is dan ook zeker niet bang terwijl ze een van de kleinste is. Ze heeft overduidelijk geen idee hoe ze eruit ziet. Ze is super lief tegen al haar vriendjes maar als ze het ergen echt niet mee eens is, kan ze goed van zich afbijten. Ik ben super trots op haar.  Belle is elke dag heel vrolijk, positief en gezellig. Deze diva heeft trouwens wel een sterke eigen mening en laat het duidelijk merken als ze het ergens niet mee eens is (al moet je daar natuurlijk niet altijd naar luisteren), soms steekt ze zelf haar tongetje naar me uit, waar ik dan helemaal om dubbel lig. Sociaal gezien is Belle super makkelijk, Ze speelt hier heerlijk mee in de roedel, vindt kinderen, ouderen, alles en iedereen gezellig en is dan ook heel vriendelijk. Mevrouw kan wel een klein doerakje zijn en is op dit moment erg opzoek naar haar grenzen. Wat kan / mag ze wel of juist niet. Die puberteitsfase staat haar goed haha! Maar ook raakt belle,  na een poosje de doerak uit te hebben gehagen, uitgeput en wil ze het liefste in je armen liggen. Ze geniet erg van aandacht en geborgenheid. Ze veranderd dan ineens in een klein  knuffelig prinsesje. Ik ben zelf gek op alle 2 deze kanten van haar. Belle is dus een kleintje maar wel met een groots karakter. Voor haar zoek ik dan ook baasjes die haar duidelijkheid maar ook uitdaging en voldoende liefde kunnen geven. Omdat belle klein is heb ik liever niet dat zij een nestje krijgt. Zoals jullie zien is belle prachtig en pakt ze met haar ondeugende lieve puppys oogjes menig mens in. 


Een afspraak maken met Belle en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page