Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Benji

19-01-2023 is Benji geboren en is Orange Sable van kleur. Benji is bij PomLief aanwezig.


Deze kleine man doet mij heel erg aan mijn eigen hondje Hunter denken. Zowel qua uiterlijk als qua innerlijk, maar vooral qua innerlijk. Jij bent zo heerlijk rustig, relaxt en tevreden, net als mijn Hunter. En ook jij, slaapt soms liever dan dat je speelt. Soms lijkt het erop dat je van een afstandje kijken naar een stoeipartij leuker vindt dan er aan mee doen ..hihi. Verder ben je gewoon een heerlijke knuffelkont en laat je dan ook bijna alles wel toe. Je komt met veel dingen overeen met je broertje ‘Simon’ al ben jij iets zelfstandiger/ op zichzelf. Benji kan zichzelf namelijk prima vermaken. Stiekem is meneer vooral heel nieuwsgierig. Hij wil alles volgen en overal wel een kijkje nemen. Of hij er dan ook iets mee doet, is een tweede, maar hij wil het allemaal wel graag bijhouden. Meneer vind het gewoon allemaal al snel prima. Dus met zulke pommetjes kan ik hier het hele huis wel mee volstoppen ..hihi! Het bezoek vraagt hier dan ook: ‘Oh is hij altijd zo relaxt?’ Yep, dat is hij! Onderschat hem trouwens niet. Benji is heel intelligent en heeft dingen snel door. Het is dan ook leuk als zijn nieuwe baasje hiermee aan de slag kan zodat hij ook mentaal kan worden uitgedaagd. Qua uiterlijk is Benji een klein compact beertje met een mooi breed kort neusje. Benji, je bent geweldig!


Een afspraak maken met Benji en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page