top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Boef

Roef de Boef, zo noemen wij hem hier. En hilarisch genoeg is Boef ook zijn nieuwe naam geworden. Deze kleine man is heel gezellig en grappig. Hij sleurt elk voorwerp mee, van knuffel tot vaatdoekje, als je even niet oplet, heeft Roef het te pakken. In de rodel is Roef wel een van de baasjes. Hij mag als eerste eten en kan goed van zich afbijten. Hij kan zich dan ook stoerder voordoen dan hij is want van een stemverheffig is hij al snel onder de indruk hihi. Zo vond hij autorijden en nieuwe situaties in het begin een ook beetje spannend. Toch is Roef wel een allemansvriend. Hij vind mensen en andere hondjes altijd heel gezellig en wil dan ook meteen spelen. Roef heeft pas echt rust als hij in de armen ligt. Dan kan hij eventjes slapen en relaxen. Ook is deze kleine man een echte 'likker' als hij je lief vindt, is binnen no time heel je gezicht afgelikt. Dit was het geval bij zijn nieuwe baasje. Ook krijgt hij 2 katten als vriendjes erbij. Roef is een stuk kleiner dan deze katten. Hij heeft ook een mooi donker snuitje. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page