top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Bowie

"Blije Bowie". Ik kan gewoon niet anders dan vrolijk worden van jou. In het begin had jij maar heel kort de tijd nodig om te wennen want je "blije fijne" jezelf kwam al snel tot uiting. Ik zou jou vooral omschrijven als heel vrolijk en positief. Je bent een makkelijk hondje die alles al snel prima vindt. Je ligt heel goed in de roedel, iedereen vindt jou gezellig. Zowel om tegenaan te liggen, als lekker mee te spelen. Je bent dan ook een flexibel hondje die alles al snel prima vindt. Of dat nou kroelen, slapen, spelen of stoeien is, jij vindt eigenlijk alles wel gezellig. Je bent dan ook een heel sociaal hondje. Je maakt makkelijk contact met mens en dier. Ik merk ook dat je me echt aankijkt. En soms probeer je zelfs wat gezichtsuitdrukkingen, waar ik altijd erg om moet lachen. Je bent een heerlijk hondje die ik graag om me heen heb. Je hebt een fijne warme energie om je heen hangen. Ook ben je natuurlijk een bijzonder hondje met een mooie ‘party color’ zoals ze dat noemen. Dat past goed bij jou want met jou is het altijd een feestje


Bowie is momenteel aanwezig bij PomLief in Nederland. Hij is Party Colour van kleur. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's. Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page