top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Bubble

25-10-2022 is Bubble geboren zij is Cream van kleur. Dit vrouwtje is aanwezig bij PomLief.


Kleine Blije Bubble. Wat ben jij toch een vrolijk, lief en tevreden meisje. Je bent eigenlijk altijd vrolijk en doet alles hier heel goed. Ook in de roedel ga je lekker mee met de rest en ben je een populair hondje. Spelen vind je superleuk en gezellig maar ook knuffelen met de rest doe je graag. Je hebt een hele vrolijke (aanstekelijke) energie om je heen hangen. Ik zou jou niet per se omschrijven als een ‘meisje meisje’. Je kan namelijk ook wel een klein ‘doerakje’ zijn. Zo heb je soms je lompe momentjes, waar ik erg om kan lachen. Je bent een klein ding maar dat houdt je zeker niet tegen in het spelen of acties. Hierom zullen je toekomstige baasjes jouw grenzen voor je in de gaten moeten houden, zelf kan je dit namelijk nog niet. Verder is Bubble een heel sociaal hondje naar mens en dier. Ook kun je goed aangeven wat ze wel en niet leuk vindt, al luister ik hier natuurlijk niet altijd naar hihi. Mevrouw kan namelijk soms een eigen willetje hebben, maar dat siert je ook wel weer. Bubble is cream van kleur, heeft grote rondje donkere oogjes en een gevlekt neusje.


Een afspraak maken met Bubble dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page