Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Buzz

13-10-2022 is Buzz geboren hij is Orange Sable van kleur. Dit mannetje is aanwezig bij PomLief.


Kleine lieve blije Buzz. Jij mag dan wel de kleinste zijn van het stel, je bent zeker niet de bangste. Je bent trouwens wel de vrolijkste hihi. Je hebt eigenlijk altijd een hele fijn, positieve, vrolijke energie om je heen hangen. Je vindt aandacht van mij of van de andere hondjes, in welke vorm dan ook, heerlijk. Je bent dan ook een heel sociaal hondje. Ook kun je al goed aangeven wat je wel en niet leuk vindt. Al luister ik daar natuurlijk niet altijd naar hihi. Wel kan je jezelf wel eens overschatten. Dit heeft ook te maken met je grootte. Je bent namelijk een stukje kleiner dan je broertjes. Je neemt dan ook graag de jongere broer rol op je. Zo zit jij in je puppypuberteit. Zo is alles voor jou een grote ontdekkingstocht en ben je heel leergierig. Je bent een lieverd die zich snel aanpast en alles prima en gezellig vindt. Qua uiterlijk is Buzz net zo mooi als qua innerlijk. Hij heeft stoere sable tekeningen die hem een echte man maken.


Afspraak maken met Buzz kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page