top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Charmaine

17-03-2023 is Charmaine geboren is Orange Sable van kleur. Dit meisje is aanwezig bij PomLief.


Mijn kleine, blije, lieve meisje. Als je ergens vrolijk van wordt, dan is het wel van jou! Deze meid is letterlijk altijd blij. En dat vind ik heerlijk! Je doet het hier super goed, speelt lekker mee in de roedel en hebt soms ook je eigen ‘gekke 5 minuutjes’, waar je jezelf heel erg uitslooft, waar wij dan weer erg van genieten en om lachen. Daarna ben je weer in je knuffelbui en kan je optimaal genieten van alle aandacht die je krijgt. Ik zou Charmaine wel omschrijven als een ‘meisje meisje’ maar ze is geen diva of prinsesje. Soms kan ze dingen wel een beetje spannend vinden, maar in plaats van terugtrekken, gaat Charmaine liever op onderzoek uit. Verder is ze super sociaal, lief en heel positief. Ze zit op dit moment wel een beetje in haar ‘puppypuberteit’ hoe we dat noemen, dus ze staat ‘aan’ of ‘uit’ haha! Charmaine kan ook prima op zichzelf zijn, ze is geen aandachtvragertje, al kan ze er wel optimaal van genieten. Ze is een pommetje die graag mee op pad gaat en veel dingen wil leren en ontdekken.
Charmaine heeft een mooi donker snoetje wat haar iets stoerder doet lijken. Maar haar lieve kraaloogjes brengen haar karaktertje beter naar voren ..hihi.


Een afspraak maken met Phoebe en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page