top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Chloe

15-11-2023 is Chloe geboren. Dit meisje is Orange Sable van kleur en aanwezig bij PomLief. 


Lieve leuke mooie Chloë. War is het heerlijk om jou hier jezelf te zien ontpoppen en ontwikkelen. Lieve Chloë vond het hier in het begin nog een beetje spannend. Het is natuurlijk ook allemaal veel al die indrukken, dus mevrouw keek in het begin nog even ‘de hond uit de boom’ hihi. Aar als snel was je aan het spelen en kwam je ook aandacht zoeken bij mij. Het duurde niet lang voor je je draai had gevonden. Ik zie je hier dan ook met de dag losser komen en krijg steeds meer van jouw heerlijke karaktertje te zien. Chloë neemt hier wel de kleine zus rol aan (van haar zusje Zoë). Dit wil zeggen dat Chloë iets nieuwsgieriger en wat meer ‘goofy’ is dan Zoë. Chloë is gewoon heel vriendelijk en vrolijk en een heerlijk hondje om om je heen te hebben. Ze kan dingen in het begin dus wel een beetje spannend vinden, je moet soms een beetje haar vertrouwen winnen. En dat is ook wel iets wat haar siert vind ik.  Ze is een knuffelkontje, geniet erg van aandacht maar houdt ook van spelen en ravotten. Ze kan soms ook wel een beetje een prinsesje zijn en goed aangeven wat ze wel en niet wil/ of leuk vindt. Maar mijn advies is hier niet altijd naar te luisteren voor ze echt denkt dat ze een prinses is hihi. Kortom Chloë is een heerlijk, vrolijk, lief, leergierig, nieuwsgierig en gezellig. Qua energie is Chloë een gemiddeld meisje. Ze kan een heerlijke spring in het veld zijn, maar ook weer goed haar rust pakken en geborgenheid zoeken. Een heerlijke combinatie dus hihi. Qua uiterlijk is Chloë orange sable met op dit moment een lichte kraag maar zij zal wel donkerder gaan worden. Op haar rug is ze al donkerder met sable haren. Ze zit op dit moment in haar ugly fase dus haar snuitje en vacht gaan natuurlijk nog veel veranderen. Ze heeft een klein wit onderkinnetje en haar lieve en soms wat ondeugende blik, maakt het compleet.


Een afspraak maken met Chloe dat kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page