top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Colette

22-04-2023 is Colette geboren is Orange Sable van kleur. Dit meisje is aanwezig bij PomLief.


Deze mooie lieve fijne meid zou ik kort omschrijven als een heerlijk hondje. Hoewel jij en je zusje veel overeenkomsten hebben, ben jij de wat wijzere van de 2. Je neemt hier ook ‘de grote zus rol’ op je. Je bent namelijk heel lief en zorgzaam. Ook is Colette de meest avontuurlijke van de 2. Ze is erg leergierig en houdt ervan om dingen te ontdekken. Ze is erg opzoek naar wat ze al wel en niet kan en mag. Ik merk dan ook dat je soms echt contact met me probeert te maken om dingen te peilen, hierdoor weet ik dat je een erg intelligent hondje bent. Colette is al erg zelfstandig en doet hier dan ook lekker haar ding. Ik zou haar wel wat eerder omschrijven als een ‘jongens meisje’ omdat je toch wat ondernemender bent dan je zusje. Je bent stiekem best wel stoer en als je iets echt wil, dan ga je daarvoor. Wat je erg siert. Verder zijn jij en je zusje heel lief, grappig, vrolijk en vriendelijk in omgang. Qua uiterlijk lijken jij en je zusje erg veel op elkaar. Jullie hebben beide prachtige mix orange sable kleuren in jullie vachten. Zijn klein van formaat en prachtig compact. Ik geniet hier elke dag weer van dit duo.


Een afspraak maken met Colette en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page