top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Daisy

01-12-2022 is Daisy geboren.  Zij is Orange Sable van kleur. Aanwezig bij PomLief.


Lieve, fijne, Daisy, wat ben jij een lieverd! Hoewel je soms nog een klein beetje verlegen en afwachtend kan zijn, kom je hier steeds meer uit je schulp. ik zou jou wel omschrijven als een meisje meisje. Waarom kan ik eigenlijk niet helemaal goed uitleggen.. Je hebt gewoon een hele fijne, lieve, iets wat verlegen energie om je heen hangen. Je bent een pommetje die makkelijk mee kan. Je vindt het gezellig om meegenomen te worden naar plekken en nieuwe dingen te zien. Je laat alles gewoon over je heen komen. Zo b lijf je netjes stil staan op de trimtafel en ook bij de dierenarts gedraag je jezelf netjes. Daisy is een pupje die niet snel van zich af zal bijten. Soms zullen je baasjes bepaalden grenzen dus voor jou moeten  gaan bepalen. Hier in de roedel doe je lekker je ding, je speelt, je bent sociaal, je knuffelt, eigenlijk doe je het perfect. Ook met mij knuffelen vindt je heerlijk en dat is dan ook wat je het liefste doet. Daisy is zeker niet de drukste, maar ook niet per definitie de aller drukste. Ze zit gemiddeld in haar energie. Kortom is Daisy gewoon een makkelijk ding!  Deze mooie meid heeft zowel show als fok kwaliteit. Daisy heeft een mooie bouw om wellicht ooit een gezond nestje op de wereld te kunen zetten. Over haar uiterlijke kenmerken hoef ik denk niet niet veel uit te wijken.. ik bedoel kijk nou naar haar.. ze is super super knap!! 


Een afspraak maken met Daisy dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page