Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Donny

18-09-2022 is Donny geboren is Black&Tan van kleur. Dit mannetje is beschikbaar bij PomLief.


Dolle Donny is denk ik het vrolijkste hondje die ik bij PomLief heb mogen leren kennen. Ik geniet elke dag heel erg van jouw aanwezigheid. Waar andere hondjes wat tijd nodig hebben om te wennen, heb jij dat zeker niet. Je vindt al snel dingen helemaal prima en gezellig. Een makkelijk blij eitje ben je. Je bent een heel positief hondje. Je hebt soms ook je lompe momentjes, waar ik geregeld om dubbel lig. Uit enthousiasme val je gerust een keer op of stoot je je hoofd ergens tegen aan. Maar dit siert je dan ook weer meteen. Daarnaast heb je ook een hele andere kant. Je bent namelijk de grote broer die zich ontfermt over je broertje Sammy. Als iemand met hem probeert te sollen, ben je er als de kippen bij. En dat is heel mooi om te zien. Je neemt je ‘grote’ broer rol erg serieus. Je bent een hondje die op en top gesocialiseerd is en dan ook voor niets op iemand bang is. En dit is dan ook meteen je valkuil. Soms kun je nog niet zo goed inschatten wat nu wel of niet gevaarlijk is, dus daar heb je nog wat hulp bij nodig. Je bent nu van alles aan het ontdekken en je bent een echte avonturier, wat leuk is om te zien. Qua uiterlijk ga jij een heel mooi, stevig reutje worden. Op dit moment zit je nog in de "ugly fase" dus is je vacht nu op zijn minst. Maar die prachtife vacht ga je zeker krijgen. Ook je tekeningen zitten op precies de juiste plekken. Je bent gewoon een lekkerding die ik ga missen als je weg bent.


Afspraak maken met Donny kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page