top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Eddy

Kleine blije Edje. Ik moet gewoon elke keer lachen als ik jou zie of aan je denk. Zo ook nu weer hihi. Je bent gewoon zo uber schattig. Toen je hier aankwam begon je meteen aan je ontdekkingstocht. Ik dacht dus meteen.. okay deze kleine frummel is zeker niet bang. Ik wilde je toen ook even knuffelen maar daar had je ‘geen tijd’ voor want ‘je moest door’. Gelukkig heb je inmiddels hier alles ontdekt en kan je mijn kroelsessies erg waarderen. 


Jouw innerlijk zou ik vooral omschrijven als heel blij en grappig. Je hebt een vleugje lompheid in je zitten wat super aandoenlijk is om te zien. Je bent een mega sociaal hondje die zeker niet bang is en van zich af kan bijten als het echt nodig is. Je hebt duidelijk geen idee van hoe je eruit ziet ..haha! Dit kan ook wel eens een valkuil zijn voor jou. Je nieuwe baasjes zullen je een beetje in bescherming moeten nemen omdat je nog niet kan inschatten hoe klein je bent. Hoe dan ook je bent een heerlijk vrolijk klein beertje die alle harten steelt!


Eddy is momenteel aanwezig bij PomLief in Nederland. Hij is Orange Sable van kleur. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's. Je zou hem echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page