top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Fleurtje

Fleurtje is de kleinste van de roedel maar zeker niet bang. 
Hoewel dit lieve meisje eruit ziet om op te vreten, kan mevrouw echt wel van zich afbijten als dat nodig is (gelukkig). Ze kan heel goed aangeven wat ze wel en niet leuk vind. En heeft dus echt een eigen persoonlijkheidje, wat super leuk is om te zien. Deze kleine dame is al lekker aan het puberen en aan het testen wat ze wel en niet mag. Omdat ze echt ongelofelijk schattig is, kun je er bijna niet boos op worden, maar de juiste opvoeding is belangrijk ( ik zoek dus ouders die consequent kunnen zijn). Geef dit popje dus niet altijd haar zin hoor.
Fleurtje is heel speels en gaat super goed met andere hondjes. Ze vind eigenlijk iedereen leuk en gezellig, ook al is dat soms niet eens wederzijds haha! Ik moet haar soms wel helpen om eventjes aan rust te kunnen pakken door haar alleen te zetten. Zodat ze rustig even kan relaxen. Dit is belangrijk voor haar. Kortom, dit kleine mopje heeft genoeg energie, een super lief en vrolijk innerlijk en ook een temperamentje in zich. Dit kleine meisje is aanwezig bij PomLief in Nederland. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page