top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Franky

14-04-2023 is Franky geboren is Black&Tan van kleur. Dit mannetje is aanwezig bij PomLief.


Deze knappe man is echt een heerlijk ventje. Toet heeft wel een karaktertje en zou ik omschrijven als een mannetje met een puur hartje. Toet heeft 2 kanten, hij is erg knuffelig, easy going en vriendelijk maar hij kan ook eigenwijs zijn en soms een beetje de kat uit de boom kijken. Franky is namelijk erg baasje gericht, hoewel hij goed samengaat met alle soorten honden, is hij soms wat kritisch naar mensen. Niet erg natuurlijk, franky gaat eerst even kijken of alles wel goed en te vertrouwen is. Maar zodra hij weet dat het goed is, is het je beste vriend. En geeft hij zichzelf helemaal aan je over, wat heerlijk is. Toet is een kleine grote knuffelkont en geniet erg van aandacht. Hij is zeker geen haantje de voorste, is juist erg relaxt en een allemans vriendje hier in de roedel. Ook is Franky echt heel erg grappig en eigenlijk altijd vrolijk. Daarnaast is hij erg slim en houd er ervan om te leren. Het zou leuk zijn als zijn baasjes hem hierin kunnen uitdagen. Bij Franky zouden baasjes passen die ook niet te druk zijn (in energie) maar die het wel leuk vinden om hem mee te nemen naar plekken. Franky gaat namelijk graag mee op pad. Zoals jullie zien is Franky ook prachtig van buiten. Hij heeft een super dikke vacht en een mooi kort neusje. Ook zijn wenkbrauwtjes zijn precies goed. Soms kan Franky echt een glimlachje geven met zijn gezichtsuitdrukkingen.


Een afspraak maken met Franky en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page