top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Frosty

20-09-2023 is Frosty geboren. Dit kleine ventje is cream van kleur. Frosty is aanwezig bij PomLief.


Klein lief pluizig ijsbeertje van me. Frosty is een grappig, lief, zacht, eigenwijs, slim en zelfstandig mannetje. Meneer is zeker geen meeloper en doet hier lekker zijn eigen ding. Hij is een heel zelfstandig mannetje. Eerlijk gezegd boeit het Frosty allemaal niet zo veel want hem dus heel grappig maakt. Ook bij bezoek aan de dierenarts en trimster, laat hij alles maar een beetje op hem afkomen en vindt hij het al snel prima. De dierenarts vertelde ook dat zelfs zijn hartje heel relaxt klonk (normaal gaan deze van de spanning natuurlijk wat omhoog) Eigenlijk is Frosty gewoon een heel makkelijk ding. Soms vind ik hem zo nuchter dat ik er om moet lachen. Het is een heerlijk ventje die van knuffelen, spelen en gezelligheid houdt. Het hoeft van hem allemaal niet te hectisch.. Hij vindt spelen bijvoorbeeld leuk en gezellig maar zodra dit te ruig wordt en hij niet kan winnen, vind hij er niets meer aan. Hij kan dan ook makkelijk zijn rust pakken als hij dat wil en trekt gewoon zijn eigen plan. Hij vindt knuffelen heerlijk en geniet van aandacht maar als ik hem weer neer zet, vind hij het ook prima. Het is gewoon een heerlijk makkelijk grappig ventje. Frosty zit niet hoog in zijn energie, ook niet perse laag, maar gewoon gemiddeld. Hij doet het hier allemaal gewoon erg goed. Meneer is ook een waar fotomodel. Ik denk dat ik nog nooit zo snel foto’s heb gemaakt van een pupje. Omdat meneer alles snel toelaat was het zo gepiept. Qua uiterlijk is Forsty cream van kleur en heeft hij een prachtige vacht en kleine zwarte kraaloogjes. Ook heeft meneer prachtige dikke pootjes. Hij is echt een mini ijsbeertje, ik ben zo gek op hem.


Een afspraak maken met Frosty en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page