top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

George

Ik ben een heel lief vrolijk, te vreden en sociaal mannetje. Ik heb vooral veel vertrouwen in mensen en dieren. Ik ben daarom ook helemaal niet bang, voor niets en niemand, ook niet voor grotere honden. En dat is dan ook meteen mijn valkuil hihi. George is zo lief en makkelijk maar soms kan hij zelf niet de juiste inschattingen maken. George is ook een mini pommie. Hij kan dus niet van de bank springen of met grote honden spelen hihi. Verder is hij heel relaxt en vind hij alles al snel prima. Bezoekjes aan de dierenarts, geen probleem. Een grote borstelbeurt, geen probleem. En ook als ik hem moet wassen, gaat hij er netjes voor staan. George is een heel fijn klein mannetje om om je heen te hebben. Hij kan zich helemaal aan je overgeven en is enorm schattig. Met zijn prachtige berensnoetje en mooie 'tan tekeningen' kan ik mijn ogen niet van hem afhouden.

Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page