top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Gigi

04-03-2023 is Gigi geboren is Black&Tan van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig bij PomLief.


Dit lieve vrolijke blije meisje is een klein zonnestraaltje. Van Gigi word je meteen vrolijk, dat kan niet anders. Wij nomen haar dan ook het zonnetje is huis. In het begin vond ze het allemaal nog een beetje spannend, begrijpelijk ook, maar ze heeft zich snel ontpopt als een vrolijk en lief meisje. Al vanaf het begin was Gigi erg knuffelig, en dat is gelukkig niet weggegaan. Wel gaat ze steeds meer op ontdekkingstocht en wordt ze steeds avontuurlijker. Gigi heeft een vriendelijk karaktertje, maar soms zo vriendelijk, dat ze veel over haar heen liet komen. Gelukkig zien we dat nu met de dag verbeteren en kan ze zelfs al van haar afbijten als dit echt nodig is. Spelen vind ze namelijk erg leuk, zolang het maar niet te ruig wordt. Gigi zou ik dan ook omschrijven als een ‘meisje meisje’ ze is een echt prinsesje, maar wel een hele lieve. Verder kan Gigi heel erg genieten van aandacht, zoals knuffelen. Wat ik ook merk is dat ze het heel graag ‘goed’ wil doen. Ze is soms erg opzoek naar bevestiging en als ze deze krijgt, is ze het gelukkigste hondje ooit ..hihi. Heel lief om te zien. Qua uiterlijk is Gigi zeker showkwaliteit, ze is zo prachtig, naar mijn mening straalt ze helemaal. De toekomstige baasjes van Gigi boffen met haar hihi.


Een afspraak maken met Gigi en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page