top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Harper

Harper kan ik qua karakter heel erg vergelijken met mijn Hunter. Je snapt dus wel dat ik Harper ook helemaal het einde vind. Harper kan soms erg ´droog´ overkomen, wat wij hilarisch vinden om te zien. Harper doet heerlijk zijn eigen ding en kan het in de roedel ook met iedereen vinden. Hij is eigenlijk een makkelijk, vriendelijk hondje en vooral heel grappig, zonder dat hij het door heeft. Hij vind spelen gezellig maar kan daarna ook makkelijk zijn rust vinden. Hij is ook zeker niet dominant maar als hij echt van zich moet afbijten lukt hem dit wel. Hij is een grote knuffelkont en valt al snel in slaap als hij in je armen ligt. Harper heeft een van de dikste vachten en pootjes die ik ooit heb gezien. Ik noem hem ook wel ijsbeertje. Al hoewel er na een wasbeurtje bijna niets meer van hem overblijft hihi.... Kijk hier maar eens door mijn foto's

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page