top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Holly

24-09-2023 is Holly geboren. Dit kleine meisje is Orange Sable van kleur. Holly is aanwezig bij PomLief.


Jij kleine blije stoere meid . Oh Holly, jij bent me er eentje. Wat ben een lief, vrolijk, grappig, ondeugend en stoer meisje. Je ziet er uit om op te vreten, zo schattig en onschuldig. Nou niets is minder waar hihi. Nee hoor grapje, maar hoewel Holly op dit moment de kleinste is van het stel, is ze zeker niet bang. Mevrouw laat het namelijk wel merken als ze het ergens niet mee eens is. Dus jazeker, een klein moppie met een groot karakter. En dit maakt haar natuurlijk super grappig en aandoenlijk. Holly is gewoon een heerlijk meisje. Ze is een enorme knuffelkont en geniet intens van aandacht van haar baasje. Maar ook kan ze lekker meespelen. Geen hond of dier is te groot, Holly heeft geen idee hoe ze eruit ziet, dat is duidelijk. Holly is geen prinsesje, want ze kan ook heerlijk ravotte in de tuin. Dan is ze niet altijd even charmant want soms struikelt ze over haar eigen pootjes of duwt ze haar snoetje weer in de sneeuw of modder. Het is me er eentje, en dat maakt haar weer heel grappig en aandoenlijk. Holly is dus vooral een heel vrolijk gezellig hondje met een eigen willetje. Erg nieuwsgierig en sociaal. Ik ben voor haar dan ook opzoek naar baasjes die haar goed kunnen begeleiden. Hoewel het moeilijk is om grenzen te stellen met zo’n schattig frutje, is dit bij haar wel belangrijk. Ook is ze klein maar heeft ze hier zelf geen idee van. Van haar toekomstige baasjes wordt dan ook de nodige oplettendheid verwacht. Qua uiterlijk is Holly net een klein wasbeertje. Ze is gewoon om op te vreten!


Een afspraak maken met Holly en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page