top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Jacky

Dit kleine lieve grappige beertje is met de dag meer uit zijn schulp gekomen bij PomLief. Hij begon als een pommetje die zich wel aanpaste aan de rest, maar is inmiddels een mannetje die lekker doet waar hij zin in heeft. Jacky is heel erg speels en geniet van elke vorm van aandacht die hij krijgt. Hij maakt hier veel vriendjes en is super sociaal. Een nieuw huisje met eventueel een ander hondje of ouders die veel naar bossen/ ontmoetingsplekken voor honden gaan, zou voor Jacky geweldig zijn. Hij zit in zijn puberteit en is zijn grenzen aan het ontdekken. Hij test mij momenteel erg uit en is nieuwsgierig naar wat hij wel en niet mag/kan. Dit zorgt voor hilarische momenten. Natuurlijk is het moeilijk om consequent te blijven met die grote schattigheidfactor van hem, maar het moet! Hij heeft snel door als iets niet mag en past zich daar dan wel netjes op aan. Jacky is gewoon ongelofelijk gezellig. Ook is hij een echt bearface pommetje en is van zijn uglyfase nog niet veel te merken. Hij is echt een prachtig klein creme beertje.  Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page