top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Jax

Dit kleine stoere lieve doerrakje steelt alle harten. Jax heeft echt 2 kanten. Jax is super lief schattig en knuffelbaar maar kan binnen de roedel, als het nodig is, ook echt wel goed van zich afbijten. Gelukkig maar want Jax is echt een ini mini beertje. Ondanks zijn schattige voorkomen is Jax niet heel angstig aangelegd, noem het liever nieuwsgierig. Hij wil het liefste de hele dag ontdekken en spelen. Hij is super slim en erg geinteresseerd in alles wat nieuw is. Jax is erg leergierig en dat is super leuk om te zien. Tip voor de nieuwe baasjes, maak hier gebruik van! Jax zit natuurlijk in zijn puberteit dus ik erg opzoek naar zijn grenzen en dingen die hij wel en niet kan. Verder is Jax een gezellig aanwezig maar ook makkelijk hondje. Het is niet nodig om hem heel de dag te vermaken, dat kan hij zelf prima. Toch geniet hij uiteraard intens van wat knuffels, kusjes en aandacht. Over Jax zijn uiterlijk hoef ik het natuurlijk niet uitgebreid te hebben, zijn foto's zeggen duidelijk hoe schattig hij is.

Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page