top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Jilly

18-09-2022 is Jilly geboren. Zij is Black&Tan van kleur. Dit meisje is nu beschikbaar bij PomLief.


Jij bent net als je zusje een heel lief, zacht, vrolijk en tevreden hondje. Ik merk alleen wel dat jij de ‘grote’ zus bent. Hoewel je een kleine frummel bent, neem je deze taak erg serieus. Je houdt je zusje erg goed in de gaten en zorgt lief voor haar. Je bent zeker niet bang en neemt het voortouw als het nodig is. Jij zal wel even laten zien hoe het werkt. Je bent zeker niet bang en gaat dan ook graag op onderzoek uit. Je bent van alles aan het ontdekken en geniet van elke dag. Daarnaast ben je ook een heel slim hondje. Je hebt veel dingen snel door en observeert je omgeving nauwkeurig. Je maakt ook echt vaak oogcontact met mij, wat leuk is om te zien. Je bent een pommetje waar je goed contact mee maakt. Je bent een sociale vlinder die van spelen, stoeien, knuffelen en elke andere vorm van aandacht houdt. Je hebt iets meer pit dan je zusje. Ik zou jou daarom ook eerder beschrijven als een ‘jongens meisje’. Gewoon een stoere chick dus hihi. Qua uiterlijk ben je prachtig. Je kleur is black and tan maar jouw tan is vrij licht. Wat een heel bijzonder effect geeft. Je hebt veel lichte plekjes in je vacht, wat jou heel schattig maakt.


Een afspraak maken met Jilly kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page