top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Joshi

01-12-2022 is Joshi geboren.  Hij is Cream Sable van kleur en aanwezig bij PomLief.


Knappe, leuke Joshi. Wat ben jij toch een heerlijkding! Je bent zo vrolijk, lief en een yheel te vreden mannetje. Je bent ook wel een echt mannetje. Zo ben je super nieuwsgierig en leergierig maar heb je er ook een handje van om jezelf groter voor te doen dan dat je bent. Je hebt duidelijk geen idee hoe je eruit ziet hihi. Ook probeer je duidelijk te maken wat je wel en niet leuk vindt/ wil. Al luister ik daar natuurlijk niet altijd naar hihi, want je bent slim genoeg om dit snel door te hebben. Ook ben je een echte man die geen zeeën van geduld heeft bij de trimmer. Eventjes borstelen en kammen vind je prima, het hoeft geen uren te duren. Ook ben je zeker niet bang bij de dierenarts en sta je als een pitbull met kwispelend staartje op tafel. Je bent een pupje die op en top gesocialiseerd is. Je doet het super goed met de andere hondjes. Wat ik wel merk is dat als je wat onzeker of bang bent, je dit probeert te maskeren met stoer gedrag. Jij wordt actiever inplaats van rustiger als je iets spannend vind. Verder is Joshi een super lief, gezellig, knuffelig en speels hondje. Soms een ondeugdje, maar wel een heerlijk ondeugdje. 


Een afspraak maken met Joshi dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page