top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Kiki

18-11-2022 is Kiki geboren.  Dit kleine meisje is Cream Sable van kleur en is bij PomLief aanwezig.


Als je op jou niet verliefd bent, dan weet ik het niet meer. Je steelt alle harten hier. Kiki is een super lief en aandoenlijk hondje. Je bent een klein ding, maar zeker niet bang. Dit is wel meteen een aandachtspuntje voor je nieuwe baasjes. Je nieuwe baasjes zullen namelijk jou grenzen aan moeten geven voor jou. Geen hoogte is voor jou te hoog en geen uitdaging te groot. Je bent een super sociaal en vriendelijk hondje. Je bent eigenlijk heel erg makkelijk en past jezelf wel aan. Je bent ook een kroelkontje, knuffelen vind je heerlijk. Maar ook spelen doe je graag. Je kan wel van afbijten als het nodig is dus bent zeker niet de meest onderdanige. Ook ben je geen haantje de voorste. Je hebt een ander karaktertje dan je zusje Lady, jij bent namelijk de avonturier van het stel. Je bent gewoon een heerlijk, vrolijk, lief, speels en knuffelig hondje. Je bent een ander hondje dan je zusje, jij bent de avonturier van het stel. Zoals jullie kunnen zien heeft kiki mooie sable kleuren in haar vacht en is ze klein van formaat. Ze is net als haar zusje Lady een mini meisje en zal dan ook niet als fokkwaliteit verkocht worden.


Een afspraak maken met Kiki dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page