top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Korsie

27-05-2023 is Korsie geboren is Orange Sable van kleur. Dit mannetje is aanwezig bij PomLief.


Een afspraak maken met Korsie en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl


Heerlijk ventje van me, dat is wat jij bent. Korsie doet me erg denken aan mijn eigen hondje Hunter. Al ben je wel wat vrolijker haha! Ik betrapte mezelf erop dat ik bij Korsie eigenlijk niet heel veel te vertellen heb, en dat bedoel ik positief! Want Korsie is gewoon heel heel erg makkelijk en easy going. Je doet hier lekker je ding, vermaakt jezelf goed, je bent lief, makkelijk en grappig. Hij laat bijna alles wel over zich heenkomen, maar vindt het dan ook heel gezellig om mee te gaan. Ook bij de dierenarts, waar de andere pups het soms best spannend vinden, ging jij helemaal klaar staan om onderzocht te worden. Kijk overal maar hoor, voor jou geen probleem haha! Ook gaat Korsie goed mee in de roedel, hij is zeker geen haantje de voorste maar kan gewoon met iedereen goed overweg. Hij is dus geen uitschietertje. Korsie vindt het heerlijk om bij je te liggen en te knuffelen maar kan zichzelf ook prima vermaken. Korsie is redelijk rustig qua energie, hoewel hij natuurlijk ook echt wel zijn ’puppymomentjes’ heeft. Deze knappe man is ook erg slim, dus het zou leuk zijn als hij hierin uitgedaagd wordt. Soms heb ik echt het idee dat hij meer of sneller dingen begrijpt dan de andere pupjes, leuk om te zien! De echte handleiding van Korsie heb ik dus nog niet ontdekt, maar misschien heeft hij die gewoon niet hihi, ook goed natuurlijk! Qua uiterlijk is Korsie net als zijn broertje een echt klein beertje met kleine rondje oogjes en oortjes. Kortom om op te vreten!


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page