Trustpilot
top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Lady

18-11-2022 is Lady geboren.  Zij is Black & Tan van kleur en aanwezig PomLief.


Lieve Lady, wat ben jij een ongelofelijk lief, schattig en aandoenlijk hondje. Je bent gewoon echt om op te vreten. Je bent een klein meisje, wat schattig is, maar hier zit ook een keerzijde aan. Ik vind het bijvoorbeeld niet verantwoord om met jou te gaan fokken. Ook ben je een kwetsbaar klein schatje, die dus extra oplettendheid vraagt. In de roedel heb je het niet bepaald voor het zeggen. Je bent dan ook heel zacht qua karakter en neemt eerder een onderdanige rol in. Je vindt spelen wel leuk, maar het wordt je al te snel te ruig en dan ga je op je rugje liggen. Van je af bijten doe je niet zo snel. Je bent wel een slim hondje. Ik merk dat je echt (oog)contact probeert te maken met mij. Wat duid op intelligentie. Je probeert echt te communiceren. Ik hoop dat je nieuwe baasjes je hierheen uit kunnen dagen. Je bent namelijk rustig, goed bij de les en een leergierig lief hondje. Ik ben heel benieuwd hoe jij je gaat ontwikkelen zonder grote drukke roedel om je heen. Ik verwacht dat je jezelf dan echt gaat ontdekken. Qua uiterlijk heeft janneke mooie tan tekeningen die niet heel licht zijn van kleur en is zij een klein meisje. Ze ziet er uit om op te vreten en dat is ze ook!


Een afspraak maken met Lady dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page