top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Lente

28-03-2023 is Lente geboren dit meisje is Orange Sable van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig bij PomLief.


Wat ben jij toch een klein, vriendelijk, lief, nieuwsgierig, zorgzaam en toegankelijk meisje. Hoewel je net als je zusje klein bent van formaat, heb je daar niet echt een idee van hihi. Je neemt hier dan ook de ‘grote zus’ rol op je. Je bent erg zorgzaam voor je kleine zusje, wat mooi is om te zien. Verder past Lente zichzelf heel goed en makkelijk aan. Ze vindt het leuk om overal even een kijkje te nemen maar trekt daarna wel haar eigen plan. Je kan jezelf namelijk prima vermaken met een speeltje. Dus ook als iedereen slaapt, ga jij gerust zelf lekker even spelen en ontdekken, en andersom. Kortom, geen meelopertje dus! Je lieve, blije en fijne karaktertje is echt iets wat Lente erg siert. Ze is zo lief voor andere, houdt van knuffelen, bij elkaar liggen maar ook lekker spelen. Eigenlijk geniet Lente van elke vorm van aandacht. Ook is dit kleine meisje erg slim en goed trainbaar. Eigenlijk zou ik haar omschrijven als een heel makkelijk, easy going meisje. Voor deze knapperd ben ik dan ook opzoek naar een huisje met baasje(s) die dit ook zijn. Lente zou een perfect ‘eerste pupje’ kunnen zijn, zoals ik dat altijd noem, dus ook voor mensen zonder enige ervaring met honden. Lente is namelijk een cadeautje om bij je te hebben. En natuurlijk niet alleen van binnen maar ook van buiten steelt ze de show.


Een afspraak maken met Lente en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nlDe ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page