top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Lfe

18-09-2023 is Lfe geboren. Dit kleine ventje is Orange Sable van kleur. Lfe is aanwezig bij PomLief.


Vrolijke, lieve, leuke en slimme Lfe. Toen jij hier binnenkwam, heb je eventjes moeten wennen. Je deed het allemaal super goed maar je keek nog een beetje ‘de hond uit de boom’. Maar elke dag dat je hier langer bent, kom je steeds losser. En hierdoor leer ik jou steeds beter kennen. En wat ben je leuk! Lfe heeft eigenlijk van alles wel wat. Hij is gek op aandacht van zijn baasje, maar ook van de andere hondjes. Met zijn baasje knuffelt hij het liefste heel de dag door maar Als er ergens gespeeld wordt dan is Lfe altijd van de partij. Hij wisselt knuffelen dan ook graag af met het spelen. Lfe is eigenlijk altijd blij en vrolijk en heeft een enorme positieve energie om zich heen hangen. Ook merk ik dat Lfe echt contact met je probeert te maken. Hij is erg nieuwsgierig en leergierig. Meneer begint nu wel een beetje in zijn puberfase te zitten. Want hoewel hij zich hier de eerste dagen voorbeeldig gedroeg, begint hij nu al een beetje uit te testen wat er wel en niet mag. Gelukkig hoort dat er allemaal bij hihi. Lfe is ook zeker niet bang en vindt alles en iedereen leuk en gezellig. Hij is een sociale vlinder. Eigenlijk is het nooit saai met hem. Een blij eitje dus. Voor deze man ben ik dan ook opzoek naar een gezellig huisje waar Lfe deze afwisseling van knuffelen en spelen kan krijgen. Waar hij mag ravotten maar ook dingen kan leren. Ik ben ook erg benieuwd hoe deze man uit gaat groeien aangezien hij op dit moment in zijn ‘ugly’ zit en zelfs nu al heel knap is hihi.


Een afspraak maken met Lfe en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page