top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Lilly

12-02-2023 is Lilly geboren is Orange van kleur. Dit prachtige meisje is aanwezig bij PomLief.


Deze lieve, rustige, zachte, fijne, gezellige maar vooral knuffelige dame is echt een cadeautje om bij je te hebben. Lilo zou ik heel kort maar krachtig omschrijven als een klein schatje. Ze is zo lief en heeft een zacht karaktertje. Ondanks dat Lilly ietsjes rustiger is kan ze ook gezellig meespelen. Ze doet lekker mee in de roedel en is dan ook heel sociaal. Lilly is hier vriendelijk en toegankelijk naar iedereen. Hoewel ze spelen leuk vindt, kiest ze toch liever voor een goede kroelsessie. Lilly houdt nu eenmaal van geborgenheid en aandacht. Hoewel ze kan genieten van je aanwezigheid kan Lilly haarzelf prima vermaken. Ze is hier goed zelfstandig. Maar als zij het zelf voor het kiezen heeft, ligt ze natuurlijk het liefst heel de dag in  je armen hihi. Ze heeft de heerlijke puppyenergie nogwel in zich maar die komt met vlagen. Soms is ze ook wel eens een beetje voorzichtig of verlegen als ze iets voor de eerste keer ziet of meemaakt, wat erg aandoenlijk is om te zien.  Voor dit lieve mooie meisje ben ik opzoek naar een baasje(s) die ook veel van knuffelen houdt. Het liefst niet een veel te drukke omgeving omdat ik dan denk dat Lilly zichzelf daar niet genoeg kan ontwikkelen. Ik zoek een lief en begaand baasje(s) voor haar die haar de vrijheid geven om te groeien en bloeien hihi. Daarnaast is Lilly superslim en erg leergierig. Buiten het feit dat Lilly haar innerlijk geweldig is, is ze ook prachtig van buiten. Ze is echt een klein zacht lief teddybeertje.


Een afspraak maken met Lilly en Sanne dat kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page