top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Lilo

"Mijn" Lilo is een klein, lief, vrolijk en vooral tevreden pommetje. Lilo is echt zijn eigen persoontje. Hij kopieert niet echt gedrag van andere hondjes maar doet lekker zijn eigen ding. Hij doet dus waar hij zin in heeft. Als de rest aan het spelen is dan doet Lilo vaak gezellig mee, maar heeft hij hier even geen zin in, dan kan hij prima zijn rust pakken en kijkt hij van een afstandje toe. Lilo is aanwezig op een fijne, leuke en gezellige manier. Verder is dit mannetje slim en oplettend. Toch lijkt dit niet zo als we het hebben over het inschatten van risico's. Lilo denkt namelijk dat hij een hele meneer is. Zo denkt hij dat geen bank te hoog is en geen hond te groot. Lilo kan namelijk alles aan. De nieuwe baasjes zullen hem hiervoor soms in bescherming moeten nemen. Verder past Lilo zich snel aan en is zoals ik al zei een heel lief en tevreden hondje. Lilo is cream sable, klein van formaat met een kort neusje en mooie ronde oogjes. Hij heeft al snel hartjes gestolen. Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page