top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Lio

20-09-2022 is Lio geboren. Dit mannetje is Orange van kleur. Dit mannetje is momenteel beschikbaar bij PomLief.


De knuffelkont van het stel. Lio is een heerlijk rustig, lief, schattig en tevreden hondje. Hij doet me denken aan mijn eigen hondje Hunter. Hoewel er (gelukkig) iets meer energie zit in Lio. Hoewel je een lieverd bent, heb je ook een tikkeltje lompheid in je zitten. Je bent niet altijd de aller slimste maar dit maakt je oh zo aandoenlijk, schattig en grappig. Ik geniet elke dag weer van jouw aanwezigheid. Je kan gewoon niet chagrijnig zijn met Lio om je heen. Je bent de positiviteit zelve.
Je bent gewoon super lief, vriendelijk en sociaal. In het begin was je nog een klein beetje verlegen, wat je ook weer siert. Maar dit verlegen mannetje werd al snel de clown van de groep. Je bent gewoon een goedzakje, de ‘labrador’ van de roedel. Je vindt al snel alles prima en bent daardoor ook erg populair bij je vriendjes. Je kan wel je eigen plan trekken. Want als jij zin hebt om te spelen, en de rest ligt te slapen, dan ga je die gewoon wakker maken. Kortom je bent een geweldig hondje die je meteen in je hart sluit. Wat heb je toch een prachtige vacht en een heerlijk snoetje. Je bent nu al prachtig, en je gaat ook zeker prachtig worden!


Ik moet wel eerlijk zeggen dat je elke dag losser begint te komen en je ondeugende kant steeds meer tot uiting komt, wat heel leuk is om te zien


Een afspraak maken met Lio kan via: Sanne@PomLief.nl


De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page