top of page
Russische mini Pomeriaan

Hallo ik ben

Livia-Lou

Ik ben een prachtig klein mini meisje. Sanne zegt best vaak ‘ je bent net een speelgoed hondje’ , omdat ze me zo klein en schattig vindt. Ik ben dan wel een klein pommetje maar ik heb wel een groot karakter. Ik ben namelijk stiekem super stoer! Ik ben niet snel onder de indruk en ik ben ook niet kleinzerig. Ik doe namelijk wel eens mee met een stoeipartijtje en kan als het nodig is echt wel van mezelf afbijten ( al hoewel ik vanwege mijn grootte meestal niet win hihi). Natuurlijk ben ik niet alleen heel stoer, maar ook super lief. Iedereen uit de roedel kan het met mij vinden. Ik ben naar andere hondjes en mensen heel lief.  Verder ben ik redelijk rustig en maak ik mezelf niet snel druk. Ik ben dus geen stuiterballetje en ben ook nog niet echt aan het ‘puberen’. Ik ben ook geen ‘aandachtvragertje’ maar geniet er wel van als ik deze krijg. Ik ben een klein creme meisje met een berengezichtje, kortneusje, kleine ronde oogjes en een prachtige vacht ( in het echt iets donkerder dan op de foto's ) Kijk hieronder maar eens door mijn foto's.​ Je Zou mij echt eens moeten komen bekijken dan kun je altijd een afspraak maken met Sanne:
Sanne@pomLief.nl

De ouders zijn niet getest in Rusland daar worden helaas geen testen gedaan. Een sm test is pas echt geldig vanaf 3 jaar.  De pup kan hierop niet getest worden (ook niet in Nederland). Daarbij geven ook de uitslagen van de ouders geen garantie op de uitkomst van de pup. Patella hoeft in de eerste instantie  geen sprake te zijn van erfelijkheid, maar  mogelijk betreft het een kwestie vanwege een te hoge sprong, maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Handig om te weten is dat er vier gradaties zijn. Vaak word er pas bij de 3e gradatie actie ondernomen

De PomLief Werkwijze:

_edited.jpg

Ilonca

Ik heb bij PomLief mijn Pomeranian pup Lio gekocht. Dit omdat ik zeker wilde weten dat ik echt zo'n klein Pomeriaan hondje zou krijgen en geen Grote Keeshond ofzo?  Ik wilde een echt Pomeriaan hondje zo'n klein bolletje wol ..hihi en Sanne heeft mij daar heel goed in geadviseerd. PomLief echt een aanrader!

193361936_3959908777421182_340018081634194343_n.jpg

Dante

In mijn lange zoektocht naar een betrouwbaar adres voor een Pomeranian pup, ..ben ik toch heel wat ellende tegen gekomen ;( Maar gelukkig ben ik bij PomLief terecht gekomen. Sanne is echt een expert op het gebied van Pomeranian in Nederland. Ik heb mijn schatje Benz gekocht en we hebben nog steeds contact en dat vind ik super. Ik raad het iedereen aan.

Sanne is echt een Schat!

marbel.jpeg

Ewelina

Ik heb mijn schatje Marbel bij PomLief gekocht. De pups bij PomLief worden in huiselijke kring ontvangen, en wat nog extra leuk is Sanne houdt zelfs een boekje bij met alle karakter trekjes van de hondjes. Sanne is echt een vrouw met passie voor het Pomeranian ras. Als ik nog een Pomeranian hondjes wil ontvangen, ga ik dat voor 100% bij PomLief doen.  

bottom of page